Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri

Saltea Eucalyptus Therapy Green Future, Memory, Husa cu tratament antimicrobian si uleiuri esentiale de Eucalypt, Super Ortopedica, 140×200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Eucalyptus Therapy Green Future este o saltea ortopedica ce ofera un nivel de fermitate mediu oferind o pozitie optima corpului pe tot parcursul noptii. Poate fi o alegere potrivita inclusiv pentru cei care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui, insa trebuie sa stiti ca modelul in discutie are capacitatea de a sustine o greutate maxima de 100 de kg de persoana.

Salteaua Eucalyptus Therapy Green Future a fost realizata in colaborare cu specialisti ortopezi reusind astfel sa imbina calitatile ortopedice ale spumei elastice Green Form HD cu cele termice ale spumei Green Therm Memory. Aceasta prezinta la baza spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, oferind o sustinere anatomica intregului corp si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Totodata, stratul de spuma Green Therm Memory reuseste sa reactioneze la caldura corporala, mulandu-se pe formele corpului si ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. In acest mod, musculatura se va relaxa complet, fiind imbunatatita chiar si circulatia sangelui. In plus, salteaua impiedica propagarea miscarilor partenerului pe parcursul noptii.

Salteaua poate fi folosita pe ambele parti, oferind nivele de fermitate diferite astfel ca o parte este mai ferma, iar cealalta mai moale. Tesatura saltelei este fabricata din fibre moi, fiind tratata cu uleiuri esentiale de Eucalipt ce ofera efecte antistres si antiinflamatoare. Mai mult decat atat, ofera relaxare intregului corp si elimina stresul pe care l-ati acumulat pe parcursul zilei.

Fie ca va place sa dormiti pe spate, lateral sau burta, aceasta saltea ofera confortul de care aveti  nevoie. Pentru ca aceasta este expediata rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare sa asteptati 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata.

Modelul analizat masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 17 cm grosime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Eucalyptus Therapy Green Future este o saltea ce are capacitatea de a oferi corpului o sustinere eficienta fiind ideala si pentru cei cu probleme la nivelul spatelui. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si sustin ca se odihnesc bine pe suprafata acesteia. Reuseste sa amelioreze foarte bine punctele de presiune si sustine eficient corpul. Au recomandat-o si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Opinii pe scurt: Eucalyptus Therapy Green Future 140x200 cm

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Confort termic
  • Proprietati ortopedice si anatomice
  • Poate fi utilizata pe ambele fete
  • Tesatura tratata cu Eucalipt

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *