Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea termoreglabila beZen, Colgra, spuma cu memorie din grafen, 2 cm, fibra antialergica, 140 x 200 cm : Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

beZen Colgra este o saltea ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind ideala pentru cei care prefera suprafete mai dure sau sunt nevoiti din motive medicale sa aleaga un astfel de model. Totodata, trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta saltea are capcaitatea de sustine o greutate de maxim 125 de kg de persoana.

Salteaua termoreglabila beZen Colgra pune la dispozitie sapte zone de confort si este prevazuta cu un strat de 2 cm de spuma cu  memorie ce are o densitate de 55 kg/mc. Miezul acesteia este realizat din spuma HR prevazuta cu structura de celule deschise, oferind astfel o buna ventilare interna, prevenind retinerea caldurii si asigurand un confort termic potrivit.

Husa saltelei este realizata din tesatura Soft Stretch, iar in partea de jos preinta o banda 3D care are rolul de a imbunatati ventilarea acesteia, eliminand rapid umezeala rezultata in timpul somnului. In acest fel, veti preveni dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului in interiorul sau.

Intretinerea produsului este destul de simpla, fiind suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. In schimb, nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata ei pentru ca ar putea degrada-o ireversibil.

Modelul in discutie masoara 140 cm latime, 200 cm lungime si 20 cm grosime, avand o greutate de 14.4 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua beZen Colgra poate fi o varianta interesanta de luat in calcul care poate fi folosita inclusiv de catre cei care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Cumparatorii au declarat ca s-au adaptat mai usor decat se asteptau cu nivelul de fermitate oferit, este confortabila, iar dimineata se trezesc mult mai relaxati si fara dureri de spate. In plus, se intretine foarte usor, ceea ce i-a multumit. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: beZen Colgra 140 x 200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 zone de confort
  • Banda 3D
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *