Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Superortopedica Kring Queen, 160x200x23 cm : Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

 Kring Queen este un model de saltea superortopedica realizata din spuma poliuretanica in combinatie cu spuma cu memorie, punand la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta este indicata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg.

Salteaua superortopedica Kring Queen este prevazuta cu sapte zone de confort oferind suport personalizat corpului. Prezinta proprietati ortopedice si anatomice, astfel ca va sustine corect si eficient corpul. Totodata, amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet. Astfel, va veti putea bucura de un somn relaxant si linistit.

Kring Queen 160x200x23 cm review

Husa saltelei este tratata cu ioni de argint ce ofera proprietati antialergice, antistatice, fiind foarte placuta la atingere, iar totodata regleaza temperatura corporala. Bordul lateral este 3D FullAir Space si permite patrunderea aerului in interiorul saltelei pentru a elimina rapid umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, bacteriile si mucegaiul nu se vor putea dezvolta in interiorul sau.

Mai mult decat atat, puteti idetasa foarte usor husa pentru a o spala in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. In plus, ar fi indicata si aerisirea periodica a saltelei.

Fiindca aceasta este expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetare, sa asteptati cel putin 24 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata.

In ceea ce priveste dimensiunile saltelei, modelul in discutie masoara 160 cm latime, 200 cm lungime si 23 cm grosime. Garantia cu care vine la pachet este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Kring Queen este o varianta de saltea confortabila, pe care te poti odihni foarte bine. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sustin ca nivelul de confort s-a imbunatatit considerabil, astfel ca dimineata se simt mult mai relaxati si mai bine odihniti. De asemenea, apreciaza faptul ca pot detasa husa pentru a o igieniza corespunzator in mod regulat, iar dupa parerea lor au facut o alegere buna. In plus, considera raportul calitate/pret drept unul foarte avantajos.

Review pe scurt: Kring Queen, 160x200x23 cm

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Proprietati ortopedice si anatomicei
  • Husa detasabila si lavabila
  • Tratata cu ioni de argint

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *