Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea ortopedica, PREVI, Silver Aquagel Memory, 200x140x18cm : Review si Pareri avizate

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

PREVI Silver Aquagel Memory este o saltea ortopedica avantajoasa ca pret ce pune la dispozitie un nivel de fermitate ridicat putand fi o optiune buna inclusiv pentru cei care se confrunta cu probleme la nivelul spatelui. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 110 kg de persoana.

Salteaua ortopedica PREVI Silver Aquagel Memory este formata din doua straturi si anume: un strat superior realizat din spuma cu memorie Aquagel AirFresh cu grosimea de 2 cm si densitatea de 50 kg/mc si un strat inferior format din 14 cm de spuma poliuretanica cu densitatea 30 kg/mc. Ofera importante proprietati ortopedice, sustinand eficient corpul, indeosebi coloana vertebrala, timp in care amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, astfel incat sa va puteti bucura de un somn cat mai relaxant.

In zonele laterale, salteaua dispune si de banda 2D perimetrala, care permite aerului sa patrunda eficient in interiorul acesteia pentru a oferi o aerisire optima. Astfel, toata umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliberata prevenind riscul aparitiei mucegaiului si a bacteriilor.

Husa este prevazuta cu fir cu ioni de argint, avand proprietati antibacteriene, ceea ce va va asigura un mediu mai curat si mai sanatos.

In ceea ce  priveste intretinerea produsului, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu este recomandata, in schimb, utilizarea de produse chimice de curatare pe suprafata sa, fiindca ar putea degrada-o ireversibil. In plus, se recomanda intoarcerea ei de pe o parte pa alta o data la aproximativ trei luni, inversand inclusiv zona superioada cu cea inferioara, asigurandu-i astfel o uzura uniforma.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati in jur de 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si pentru a putea fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 18 cm grosime, avand o greutate de 20 de kg. De asemenea, vine la pachet cu o garantie de 36 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua PREVI Silver Aquagel Memory este o variant confortabila, usor de intretinut si foarte convenabila la pret. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca se odihnesc bine pe suprafata acesteia, sustinand bine corpul, iar parerile generale despre produs au fost bune. De mentionat este si faptul ca produsul se bucura de o popularitate foarte buna, avand sute de review-uri favorabile. In plus, raportul calitate/pret este considerat unul foarte avantajos.

Review pe scurt: PREVI Silver Aquagel Memory 200x140x18cm

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.6/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Ioni de argint
  • Sistem de aerisire
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *