Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Royal 20 cm cu nucleu dublu reversibil Dormeo Royal : Review si Sfaturi utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua Royal Line de la Dormeo este un model ce pune la dispozitie mai multe niveluri de fermitate, in functie de modul in care o asezati. Poate fi o alternativa interesanta, dar nu inainte de a afla toate informatiile necesare.

Royal Line de la Dormeo este prevazuta cu nucleu dublu reversibil, astfel ca in interiorul husei, exista o parte portocalie mai moale ideala pentru cei care necesita o sustinere mai mica a greutatii, dar si o parte mai tare de culoare albastra pentru cei ce au nevoie sau prefera o sustinere mai ferma. Deasupra prezinta un strat de 4 cm de spuma cu memorie, ce ofera un plus de confort.

Pentru ca ambii parteneri sa se bucure de o suprafata moale, va trebui sa amplasati nucleul cu zona portocalie in sus. Daca ambii parteneri doresc o suprafata mai tare de odihna, atunci nucleul va fi amplasat cu partea albastra in sus. Daca parternerii doresc nivele de fermitate diferite, o parte albastra va fi amplasata in sus, iar cealalta parte albastra in jos. Astfel, unul se va putea bucura de o suprafata mai moale, in timp ce celalalt se va odihni pe o suprafata mai ferma.

Nuclul din spuma Ecocell ajuta la obtinerea unui confort ridicat, iar structura sa celulara tridimensionala permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei pentru o buna ventilatie. Acest lucru presupune ca aerul poate sa patrunda in interiorul nucleului, iar sistemul AirX contribuie la ventilare interna optima pentru ca toata umezeala acumulata in timpul somnului sa fie eliberata rapid.

Husa produsului este realizata din Tenecel si este tratat cu Clean Effect, iar principalul avantaj al acesteia se refera la posibilitatea de a o detasa datorita fermoarului cu care a fost prevazuta. Prin urmare, puteti spala si igieniza corespunzator husa de cate ori este necesar, adaugand-o in masina de spalat rufe.

Un alt avantaj specific saltelelor Dormeo se refera la posibilitatea de a o testa termen de 60 de zile iar daca nu v-a convins, o puteti returna fara probleme. In plus, puteti gasi variante de dimensiuni atat pentru pat single, cat si pentru pat matrimonial. Garantia cu care vine la pachet este de 15 ani.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Royal Line de la Dormeo este o saltea foarte buna, la fel de ca majoritatea saltelelor Dormeo, ce ofera un somn relaxant si linistit. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de acest model, iar ceea ce le-a placut cel mai mult a fost posibilitatea de a regla nivelul de fermitate. Astfel, chiar si atunci cand partenerii au nevoie de suprafete diferite de dormit, exista o solutie si la aceasta problema. In plus, un alt avantaj amintit de ei este acela ca pot spala husa foarte usor. Prin urmare, recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Dormeo Royal

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Nivele de fermitate diferite
  • Husa detasabila si lavabila
  • Spuma cu memorie
  • Garantie de 15 ani

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *