Ortopedice

Saltea ortopedica, Bedora, Combo Starter, 160 x 200 x 14 cm, cu spuma poliuretanica, fara arcuri, fermitate ridicata : Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele de Crazy Days la eMAG!

 

0
(0)

Bedora Combo Starter este un model de saltea ortopedica realizata din spuma poliuretanica ce pune la dispozitie un  nivel de fermitate ridicat, fiind potrivita si pentru persoane care se confrunta cu anumite afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Salteaua Bedora Combo Starter este realizata dintr-un strat de 14 cm de spuma poliuretanica ce ofera o elasticitate buna, oferind o sustinere eficienta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Ofera un bun confort indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, lateral sau burta.

Husa produsului este realizata in proportie de 100% din bumbac cu fibre de bambus, iar avantajul acesteia este ca se poate detasa pentru a spala eficient husa chiar si in masina de spalat rufe, oferindu-i astfel o buna igienizare.

De asemenea, avand in vedere ca este expediata rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa o lasati sa revina la forma initiala pentru a o folosi. Evitati folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata ei.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 160 cm latime, 200 cm lungime si 14 cm grosime, avand o greutate de 10 kg. Garantia cu care vien la pachet este de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Bedora Combo Starter este o saltea ce sustine eficient corpul, ofera proprietati ortopedice, ceea ce o face indicata si pentru persoane care se confrunta cu dureri la nivelul spatelui. Cumparatorii sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia, este ceva mai tare decat ceea ce aveau inainte, insa sustine mult mai bine corpul. Durerile de spate s-au ameliorat considerabil, iar acum se trezesc mult mai relaxati si mai bine odihniti. Din punctul lor de vedere, este o varianta buna al carei raport calitate/pret este destul de avantajos.

V-a fost de folos acest articol?

Logheaza-te si voteaza!

Media voturilor 0 / 5. Numar voturi: 0

Niciun vot inca! Fii primul care voteaza!

Review pe scurt: Bedora Combo Starter, 160 x 200 x 14 cm

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila si lavabila
  • Husa reaizat din bumbac cu fibre de bambus

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *