Saltea ortopedica Ted Dreamline, 140×200 cm – Review detaliat si Pareri

Saltea ortopedica Ted Dreamline, 140×200 cm – Review detaliat si Pareri

Ted Dreamline este o saltea din gama celor ortopedice, ce ofera tot confortul de care ai nevoie si,  mai ales, o pozitie corecta a corpului. Este important sa ai o postura cat mai potrivita, mai ales a coloanei vertebrale, fiindca in acest fel poti preveni probleme majore, dar si cele existente se pot ameliora.

TED este unul dintre cei  mai populari producatori din acest domeniu, avand o vasta experienta de peste 20 de ani. Produsele sale se adreseaza mai multor tipuri de bugete, incercand sa aduca atat produse pentru cei cu un buget ceva mai mic, cat si pentru cei mai pretentiosi.

Intorcandu-ne la modelul ce constituie subiectul discutiei de astazi, acesta este realizat din spuma poliuretanica ce are o grosime de 14.5 cm si o densitate de 18 g/mp. Lateralele saltelei sunt realizate din plasa 3D ce ofera o buna circulatie a aerului, ce va permite eliminarea umezelii acumulate in timpul somnului. Astfel, vei reusi sa previi formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor.

Referitor la modul de intretinere, este suficienta doar aspirarea si aersiirea periodica a acestuia. In plus, se recomanda evitarea utilizarii de produse lichide pe suprafata sa fiindca ar putea sa o degradeze iremediabil.

Dimensiunile acesteia sunt de 140 x 200 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Dreamline este o saltea buna, confortabila si rezistenta de care clientii sunt foarte multumiti. Acestia sustin ca somnul le este mult mai linistit si relaxat, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti. De asemenea, multi dintre ei au observat ameliorari ale durerile de spate sau chiar disparitia lor completa. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Ted Dreamline 140x200 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantjaos
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

leave a comment

Create AccountLog In Your Account