Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica, Prestige, Aloe Vera Therapy | Review si Recomandari

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Prestige Aloe Vera Therapy face parte din gama salteleor ortopedice ce ofera un nivel de fermitate ridicat si un bun suport corpului pe timpul noptii. Totodata, aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 140 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica Prestige Aloe Vera Therapy a fost dezvoltata in colaborare cu specialisti ortopezi, astfel ca imbina proprietati ortopedice ale poliuretanului Wellform HD cu cele termoregulatoare ale tricotului, oferind un bun confort in timpul somnului. Este prevazuta cu spuma poliuretanica elastica ce are o grosime de 18 cm ce reuseste sa amelioreze punctele de presiune in zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Intretinerea saltelei este foarte simpla, fiind necesara doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare fiindca ar putea deteriora ireversibil produsul. In plus, va trebui sa o intoarceti regulat de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara. Iar pentru o protectie si mai buna puteti achizitiona separat chiar si o husa de saltea sau un topper.

Fiindca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati 48 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Atentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Un alt avantaj se refera la gama foarte variata de dimensiuni in care o putem gasi fie ca sunteti interesati pentru paturi matrimoniale sau paturi single. Toate dimensiunile disponibile le puteti gasi aici.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedica Prestige Aloe Vera Therapy este un model bun, ce ofera o sustinere excelenta corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Cumparatorii sunt foarte incantati de ea si sustin ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata acesteia. Nu le-a fost dificil sa se adapteze nivelului de fermitate si pot confirma ca durerile de spate s-au ameliorat sau chiar au disparut. Prin urmare, o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Prestige Aloe Vera Therapy 

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Poate sustinere o greutate de pana la 140 de persoana
  • Usor de intretinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *