Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Ortopedica, Ortopedicus, Pocket Ergomed Plus Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Ortopedicus Pocket Ergomed Plus este un model de saltea ortopedica prevazuta cu arcuri ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind o solutie optima si pentru persoane care se confrunta cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Totodata, trebuie sa aveti in vedere ca aceasta poate sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana.

Saltea Ortopedica, Ortopedicus, Pocket Ergomed Plus reviewSalteaua ortopedica Ortopedicus Pocket Ergomed Plus prezinta o inaltime totala de 27 de cm si are la baza arcuri impachetate Pocket Sprinng ce reprezinta o versiune moderna, mult imbunatatita celei clasice cu arcuri. De aceasta data, arcurile prezinta forma de spirala si se muleaza foarte bine pe formele corpului. Arcurile nu sunt legate intre ele metalic, ci sunt prinse in buzunare din textil, ceea ce le face mult mai flexibile si silentioase. Se muleaza excelent pe forma corpului si ofera o buna elasitcitate si capacitate de adaptare.

Totodata, prezinta si doua straturi de spuma Grun Tech cu grosimea de 3 cm ce este o spuma inteligenta de inalta densitate, ferma si usor ridigida, ce impiedica propagarea miscarilor partenerului in timpul somnului. De asemenea, distribuie in mod egal greutatea corpului si elibereaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Saltea Ortopedica, Ortopedicus, Pocket Ergomed Plus recenzii

VEZI OFERTA DE AZI!

Salteaua integreaza peste 1000 de arcuri Pocket Spring si prezinta foi feltru de 1 cm cu rolul de a face nucleul mai silentios si de a sustine optim greutatea corpului.

Ortopedicus Pocket Ergomed Plus prezinta certificarea internationala OEKO-TEX ce atesta fatpul ca textilul utilizat in realizarea husei este sigur pentru sanatatea utilizatorului. Totodata, aceasta ofera proprietati anti-bacteriene gratie insertiilor de argint pe toata suprafata. In plus, este dublu matlasata cu straturi destul de groase incat sa asigure un mediu uscat cu temperatura potrivita.

Daca alte modele de saltele vin rulate si vidata, ei bine, aceasta saltea este expediata nerulata, ceea ce inseamna ca o puteti folosi imediat ce o primiti. Taiat cu grija ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Intretinerea ei este foarte simpla, fiind recomandata aspirarea si aerisirea periodica. Pentru mai multa protectie, puteti folosi o husa de saltea sau chiar si un topper. Periodic intoarceti salteaua de pe o parte pe cealalta, inversand inclusiv zona superioara si cea inferioara. Producatorii recomanda sa faceti acest lucru macar de 2-3 ori pe an.

In plus, este disponibila intr-o varietate de dimensiuni potrivite pentru orice nevoi. Vine la pachet cu o garantie de 36 de luni.

VEZI SI ALTA OFERTA!

Concluzii si Pareri

Ortopedicus Pocket Ergomed Plus poate fi o alegere potrivita pentru cei ce sunt in cautarea unei saltele cu arcuri ferma, dar confortabila care sa asigure o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de ea si declara ca se odihnesc excelent pe suprafata acesteia. Sustine bine corpul, astfel ca durerile de spate cu care se confruntau s-au redus considerabil sau chiar au disparut. O recomanda cu incredere mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: Ortopedicus Pocket Ergomed Plus

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Proprietati ortopedice
  • Arcuri impachetate si spuma inteligenta
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni
  • Poate fi utilizata imediat

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *