Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea ortopedica, DENVER Review si Pareri utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Salteaua ortopedica DENVER este un model realizat din plasa de arcuri ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Poate fi o optiune buna inclusiv pentru persoanele cu probleme la nivelul spatelui. De asemenea, aveti in vedere faptul ca poate sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana.

Salteaua ortopedica DENVER este prevazuta cu arcuri tip Bonell avand un diametru de 86 mm. Acestea sunt fabricate din sarma otel carbon cu grosimea de 2.2 mm. Suprafetele exterioare sunt realizate din pasla cu densitatea de 1000 g/mp. Totodata, in structura sa include si spuma poliuretanica ce are o densitate de 21 kg/mc.

Salteaua in discutie poate fi folosita pe ambele fete, o fata fiind pentru sezonul cald, iar cealalta pentru sezonul rece. In zona laterala, dispune de niste butoni care ajuta la eliminarea umiditatii. Astfel, umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliberata rapid, impiedicand dezvoltarea mucegaiului si a bacteriilor in ea.

Saltea ortopedica, DENVER review

In ceea ce priveste intretinerea produsului, lucrurile sunt foarte simple. Este necesarar doar aspirarea si aerisirea periodica, fara a se folosi produse chimice de curatare ce ar putea deteriora-o.

Grosimea saltelei este de 21 de cm si poate fi gasita in dimensiuni variate atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale. De asemenea, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua ortopedice DENVER este un model fabricat in Romania, care vine la pachet cu un pret avantajos. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care se odihnesc pe ea si sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Sustine eficient corpul, este confortabila si usor de intretinut, exact ceea ce cautau. In plus, apreciaza si gama variata de dimensiuni in care poate fi disponbila, ceea ce pentru multi dintre ei a fost un avantaj important. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Saltea DENVER

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *