Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Active Plus Spring, Ted, 180×200 cm – Review complet

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Active Plus Spring este o saltea cu arcuri individuale pe care marele producator TED ne-o propune si despre care vom discuta in cadrul acestui material. Vasta experienta in domeniu, il recomanda drept unul dintre cei mai seriosi producatori, iar acest merit nu este deloc degeaba sau exagerat.

In compozitia sa, salteaua prezinta si 1 cm de spuma poliuretanica. Fermitatea si confortul acesteia sunt sustinute, in mare parte, de arcurile individuale. Important de mentionat este faptul ca acest model se muleaza perfect oricarui contur, raspunde la temperatura corporala si amelioreaza punctele de presiune, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze si sa aveti parte de un somn linistit.

Tesatura de acoperire este foarte delicata si placuta la atingere, iar cearceaful nu va aluneca de pe suprafata sa. In plus, salteaua este foarte usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 x 200 cm alaturi de o grosime de 15 cm.

Concluzii si Pareri

Active Plus Spring este o saltea confortabila si usor de intretinut, care iti poate asigura un somn de calitate. Aceste lucruri sunt confirmate si de catre clientii actuali care au subliniat faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Dincolo de faptul ca este foarte confortabila, asigura o pozitie corecta a corpului, mai ales a coloanei vertebrale, ceea ce nu este un lucru de neglijat. In plus, considera raportul calitate/pret bun.

 

Review pe scurt: Active Plus Spring 180x200 cm

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • Confortabila
  • Sustine corect corpul
  • Usor de intretinut
  • Tesatura placuta la atingere

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *