Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Spij zdrowo Classic, Spuma HR Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Spij zdrowo Classic este o saltea accesibila ca pret realizata din spuma poliuretanica ce pune la dispozitie utilizatorului un nivel de fermitate mediu. Totodata, aceasta este recomandata pentru persoane a caror greutate nu depaseste 100 de kg. Daca este o alternativa inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat, in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Salteaua Spij zdrowo Classic este fabricata in Polonia si este realizata din spuma de inalta elasticitate cu 9 zone de 6 cm prevauzta cu milioane de bule pentru a oferi o pozitie anatomica intregului corp, dar si spuma poliuretanica T25, intr-un strat de 2 cm pe ambele parti, prevazut cu densitate ridicata ce nus e deformeaza, asigurand un bun confort.

Husa saltelei este si ea matlasata, beneficiaza de structura membranara si ciclu extins de abraziune. Sporeste nivelul de confort si asigura un somn linistit. Mai mult decat atat, este hipoalergnica oferin un mediu curat si sanatos.

Intretinerea acesteia este foarte simpla, se recomanda, doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda, in schimb, utilizarea de produse chimice de curatare caci ar putea deteriora ireversibil produsul.  In plus, puteti detasa husa datorita faptului ca include fermoar, ceea ce inseamna ca o veti putea spala direct in masina de spalat rufe.

Pentru ca este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 48-72 de ore. In acest timp, isi va putea reveni la forma initiala si va putea fi utilizata. Aentie la instrumentele cu care desfaceti ambalajul pentru a nu deteriora si produsul.

Modelul in discutie are o inaltime de 11 cm si este disponibil intr-o gama variata de dimensiuni. Vine la pachet cu o garantie de 12 luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua Spij zdrowo Classic este un model rezonabil la pret, accesibil si celor cu un buget mai restrans. Cumparatorii sunt de parere ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Este destul de confortabila, se intretine usor si se odihnesc bine pe suprafata sa. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret al acestui produs este unul convenabil.

Review pe scurt: Spij zdrowo Classic

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Confort

9.4/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Confortabila
  • Husa detasabila si lavabila
  • Gama variata de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *