Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea ortopedica Arctic Gel Memory Green Future 14 + 5, 7 zone de confort, Anatomica, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

Arctic Gel Memory Green Future 14 + 5 este o saltea ortopedica prevazuta cu spuma poliuretanica, avand un nivel de fermitate ridicat. Dincolo de faptul ca este o saltea foarte confortabila indata ce te obisnuiesti cu fermitatea sa, cel mai important aspect se refera la faptulc a asigura o pozitie corecta a corpului reusind sa amelioreze problemele cu spatele.

Salteaua Arctic Gel Memory Green Future 14 + 5 prezinta 7 zone de confort imbinand excelent calitatile spumei elastice Green Form HD cu cele ale spumei cu Memory avand particule reci Arctic gel pentru un confort termic sporit.

Baza saltelei este prevazuta cu spuma elastica Green Form HD cu celulatie deschisa, permitand aerului sa patrunda in interiorul sau pentru a elimina umezeala acumulata in timpul somnului, astfel prevenind formarea mucegaiului si dezvoltarea bacteriilor. De asemenea, ofera o sustinere anatommica corpului si o pozitie corecta a coloanei vertebrale.

Stratul suplimentar de 3 cm din spuma Green Therm Memory cu particule Arctic Gel se muleaza perfect pe formele corpului, eliminand punctele de presiune permitand astfel musculaturii sa se relaxe, dar pe de alta parte asigura si o circulatie sangvina optima.

Cele 7 zone de confort au fost special create pentru a asigura o pozitie anatomica corpului in timpul somnului. Spuma Green Form permiteii o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei. Beneficiaza de 4 fermitati diferite in functie de preferinte.

Husa prezinta o mesa 3D ce asigura o aerisire optima. In plus este si foarte usor de intretinut, intrucat este suficienta aerisirea si aspirarea periodica a acesteia.

Fiindca salteaua vine rulata si vidata, va trebui sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a pute fi data in folosinta.

Dimensiunile saltelei sunt de 140 x 200 cm avand o grosime de 21 cm.

Concluzii si Pareri

Arctic Gel Memory Green Future 14 + 5 este o saltea foarte confortabila ce asigura un suport ortopedic optim si un somn linistit pe toata durata noptii. Actualii cumparatori au declarat ca este un model extrem de confortabil care intr-adevar ajuta la imbunatatirea somnului. In plus, multi dintre ei au observat si ameliorari ale durerilor de spate, motiv pentru care o recomanda cu toata increderea. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt:Arctic Gel Memory Green Future 14 + 5, 140x200 cm

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Foarte confortabila
  • 7 zone de confort
  • Rezistenta
  • Proprietati ortopedice si anatomice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *