Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea ortopedica Elite Night Modella, 180x200x32 cm : Review si Pareri obiective

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Elite Night Modella este un model de saltea ortopedica prevazuta cu arcuri individuale ce pune la dispozitie un nivel de fermitate mediu. Totodata, este recomandata pentru persoane cu greutate maxima de 120 de kg.

Salteaua ortopedica Elite Night Modella este prevazuta cu arcuri individuale si asigura un suport optim coloanei vertebrale. Este construita pe un material spumos ce se muleaza pe formele corpului ameliorand punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand astfel musculaturii sa se relaxeze complet.

Pentru o buna intretinere a saltelei, se recomanda aspirarea si aerisirea periodica. Nu folositi produse chimice de curatare pentru a nu deteriora produsul. De asemenea, este indicat sa o intoarceti periodic de pe o parte pe alta pentru a ii asigura o uzura uniforma. In plus, pentru o mai buna protectie, puteti achizitiona si o protectie de saltea speciala.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 180 cm latime, 200 cm lugnime si 32 de cm inaltime, avand o greutate de 58.8 kg.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri 

Salteaua ortopedica Elite Night Modella este un model confortabi, ce asigura o buna sustinere corpului si o pozitie corecta coloanei vertebrale. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru acest produs, pe suprafata caruia se odihnesc excelent. Este confortabila, usor de intretinut, iar dimineata nu se mai confrunta cu dureri de spate. O recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Pareri pe scurt: Elite Night Modella 180x200x32 cm

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Proprietati antibacteriene
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificat

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *