Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea Optimax Somnart, 140×200 cm – Review detaliat

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Optimax Somnart face parte din seria saltelor ortopedice ce reuseste sa asigure un somn confortabil, dar si sanatos, ceea ce este extrem de important. Din punctul meu de vedere, ar putea reprezenta o alternativa de luat in calcul, insa inainte de a lua vreo decizie, va asteptam sa aflati mai multe informatii utile.

In primul rand, este important de stiu faptul ca salteaua beneficiaza de un nivel de fermitate mediu. Mentine eficient corpul si distribuie in mod uniform greutatea pe suprafata sa. Reuseste sa amelioreze punctele de presiune si sa asigure o circulatie buna a sangelui.

Husa cu care a fost prevazuta salteaua este detasabila, beneficiind pe laterale de fermoare. Poate fi introdusa chair si in masina de spalat rufe si spalata la temperatura de 40 de grade Celsius.

Pentru a fi uzata in mod uniform, sateala va trebui intoarsa de pe  o fata pe alta, precum va fi necesara si inversarea partii superioare cu cea inferioara.

Salteaua masoara 140×200 cm si prezinta o grosime de 18 cm.

Concluzii si Pareri

Optimax Somnart este o saltea confortabila, ce sustine eficient corpul si de care cumparatorii sunt foarte multumiti. Acestia sustin ca greutatea este intr-adevar distribuita uniform, astfel ca dimineata se trezesc mult mai relaxati. De asemenea, apreciaza faptul ca husa se poate detasa astfel ca ii pot asigura o o igienizare corespunzatoare. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Optimax Somnart 180x200 cm

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Confort

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de intretinut
  • Confortabila
  • Proprietati ortopedice
  • Husa detasabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *