Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Relax Memory 14+10, Material cu ioni de argint Previ, 90 x 190 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Relax Memory 14+10 este o saltea moale, realizata din spuma cu memorie, ce ofera un somn relaxant pe tot parcursul noptii. Este ideala pentru cei care sunt obisnuiti sau care prefera suprafetele moi de dormit pentru a se putea bucura de un somn linistit.

Salteaua Relax Memory 14+10  este realizata din doua straturi: un strat superior realizat din 10 cm de Memory Foam avand o densitate de 60 kg/mc si un strat inferior compus din 14 cm de spuma poliuretanica HD cu densitatea de 38 kg/mc. Spuma vasco-elastica memory din interior reuseste sa reactioneze eficient la greutatea si caldura corporala, oferind un suport optim corpului pe toata durata noptii. Mai mult decat atat, spuma se adapteaza formei corpului, ameliorand astfel punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, bazinului si genunchilor, detensionand muschii.

In lateral, salteaua prezinta o banda tridimensionala, ce permite aerului sa patrunda foarte bine in interiorul saltelei, asigurandu-i o ventilatie optima. In acest fel, toata umezeala acumulata in timpul somnului va fi eliminata, tinand la distanta bacteriile si mucegaiul.

Relax Memory 14+10  este foarte usor de intretinut fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. Nu este indicat sa folositi produse lichide de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada salteaua definitiv. In plus, este bine ca o data la trei luni sa o intoarceti de pe o parte pe alta inversand chiar si zona inferioara cu cea superioara. Pentru a fi mai usor de realizat acest lucru, salteaua a fost prevazuta cu manere laterale.

Fiindca vine in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati circa 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si ulterior sa poata fi folosita. Dimensiunile modelului in discutie sunt de 90 cm latime, 190 cm lungime si 27 cm grosime, avand o greutate de 16.2 kg.

Concluzii si Pareri

Relax Memory 14+10 este o saltea confortabila si rezistenta ce poate garanta un somn linistit pe tot parcursul noptii. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Dimineata sunt mult mai relaxati si odihniti, iar mai mult decat atat, se comporta foarte bine in timp. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Relax Memory 14+10 90x190 cm

9.8

Pret

9.3/10

Calitate

9.8/10

Confort

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Pro

  • Raport calitate/pret corect
  • Confortabila
  • Spuma cu memorie
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *