Review-uri despre saltele de calitate

Latex

Saltea Superortopedica Latex Foam Clima H20, Material cu Ioni de Argint Previ, 120 x 190 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Latex Foam Clima H20 face parte din categoria saltelelor ferme, realizate din latex, ce ofera un suport optim corpului si un confort ridicat. Poate ca la inceput vi se va parea dura, mai ales daca ati fost obisnuiti cu saltele moi, insa adaptarea se va realiza destul de usor si rapid si veti ajunge la concluzia ca este o saltea confortabila si, cel mai important, asigura un somn sanatos din mai multe puncte de vedere.

Salteaua Latex Foam Clima H20 este realizata din doua straturi: un strat superioar fabricat din 3 cm de latex natural si un strat inferior alcatuit din 14 cm de spuma poliuretanica HD-High Resilience. Latexul reuseste sa reactioneze la greutatea corpului si sa o distribuie uniform, astfel incat nu va crea senzatia de adancire in saltea. In plus, latexul reuseste sa asigura o aerisire mai buna interiorului, o stabilitate termica sporita, dar si elasticitate ridicata, mulandus-e astfel pe formele corpului si eliberand tensounea din muschi. Mai mult decat atat, beneficiaza si de proprietat ortopedice si anatomice, asigurand o pozitie corecta corpului, mai ales coloanei vertebrale, fiind recomandata si persoanelor cu probleme in acest sens.

In laterale, se afla o banda tridimensionala care permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei in vederea aerisirii constante a acesteia si eliminarii umezelii acumulate in timpul somnului. In acest fel, puteti preveni dezvoltarea bacteriilor si chiar a mucegaiului.

In ceea ce priveste intretinerea saltelei, este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. In schimb, nu se recomanda utilizarea de produse lichide de curatare pe suprafata sa, fiindca ar putea fi degradata ireversibil. In plus, ar fi bine sa o intoarceti periodic de pe o parte pe alta, inversand zona superioara cu cea inferioara.

Fiindca vine in forma rulata si vidata, dupa despachetarea ei, va trebui sa asteptati circa 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita. In principiu, este recomandata utilizatorilor a caror greutate nu depaseste 120 de kg.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 120 cm latime, 190 cm lungime si 20 cm grosime.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Latex Foam Clima H20 este o saltea foarte buna, ce ofera un nivel de confort ridicat si, cel mai important, o pozitie corecta corpului. Cumparatorii actuali sunt multumiti de ea si sustin ca s-au adaptat foarte usor nivelului de fermitate. Acum se odihnesc extrem de bine, iar dimineata se trezesc fara dureri de spate. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Latex Foam Clima H20 120x190 cm

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Confort

9.9/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Foarte confortabila
  • Proprietati ortopedice, anatomice
  • Banda tridimensionala
  • Rezistenta

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *