Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea ortopedica Ted Memory Termoflex Sky Dreams, 140 x200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Ted Memory Termoflex Sky Dreams este o saltea foarte confortabila realizata din spuma poliuretanica, pregatita sa asigure un somn de calitate, dar si o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii utile despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai obiective cu putinta!

Salteaua Ted Memory Termoflex Sky Dreams este prevazuta cu un miez realizat din spuma poliuretanica cu o densitate de 25 kg/mc, avand o grosime de 16.5 cm. In partea de sus, se afla un strat de 1.5 cm de spuma cu memorie cu o densitate de 50 kg/mc, iar in partea de jos fibre de poliester siliconizat cu densitatea de 300 g/mp. Beneficiind de proprietati ortopedice, corpul este sustinut eficient astfel incat coloana sa capete o pozitie naturala, iar noi sa ne putem bucura de un somn relaxant.

Este un produs foarte usor de intretinut, fiind suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica a acesteia. In schimb, se recomanda evitarea folosirii de produs lichide de curatare pe suprafata sa, fiindca ar putea fi degradata ireversibil.

Modelul in discutie poate sustine o greutate de pana la 90 de kg de utilizator. In plus, dimensiunile acestuia sunt de 140 cm latime, 200 cm lungime si 19 cm grosime. Fiindca salteaua este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare, sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Concluzii si Pareri

Ted Memory Termoflex Sky Dreams este o saltea foarte buna ce ofera un nivel de confort ridicat, dar si o rezistenta buna in timp. Clientii actuali sustin ca sunt foarte multumiti de ea fiindca se odihnesc foarte bine, iar durerile de spate s-au ameliorat, iar in unele cazuri, chiar au disparut. De asemenea, sunt incantati si de modul in care a rezistat in timp si sunt de parere ca este o achizitie reusita. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Ted Memory Termoflex Sky Dreams 160x200 cm

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.9/10

Pro

  • Raport calitate/pret excelent
  • Confortabila
  • Rezistenta
  • Usor de intretinut
  • Proprietati ortopedice

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *