Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea superortopedica, Ideal Sleep, Hotel Series California Lux Memory Review si Pareri

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Revolutia Preturilor la eMAG!

 

Ideal Sleep Hotel Series California Lux Memory este o saltea superortopedica prevazuta cu fermitate medie ce ofera o sustinere eficienta corpului pentru un somn linistit. Este un produs fabricat in Romania care poate sustine o greutate impresionanta de pana la 140 de kg de persoana.

Salteaua superortopedica Ideal Sleep Hotel Series California Lux Memory este realizata din plasa de arcuri Bonnell cu inaltimea de 15 cm si diametrul de 86 mm realizate din otel carbon cu grosimea de 2.2 mm, spuma poliuretanica elastica ce are o grosime de 3 cm si densitate de 21 kg/mc pe ambele fete, spuma cu  memorie cu grosimea de 2 cm si burete Hypersoft cu grosimea de 3 cm. Gratie spumei cu memorie, salteaua se adapteaza formelor corpului si amelioreaza durerile de spate, gat, sold si umeri.

Husa premium este realizata din tricot antialergic cu densitatea de 260 g/mp alaturi de stratul de vatelina antipraf cu densitatea de 320 g/mp si burete Hypersoft de 3 cm fiind matlasate impreuna pentru a imbunatati nivelul de confort. De asemenea, salteaua este reversibila, fiind prevazute pe ambele fete cu aceleasi materiale.

Intretinerea acesteia este foarte usoara. Trebuie doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu folositi produse chimice de curatare caci ati putea deteriora-o ireversibil.

Salteaua are o grosime de 28 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni fie pentru paturi single, fie pentru paturi matrimoniale.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Ideal Sleep Hotel Series California Lux Memory este o saltea cu fermitate medie ce asigura o buna sustinere intregului corp si confortul de care aveti nevoie. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca se odihnesc foarte bine pe suprafata sa. Nu este nici prea tare, dar nici foarte moale, iar dimineata se trezesc mult mai bine odihniti si fara dureri de spate. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Ideal Sleep Hotel Series California Lux Memory

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Pro

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intretinut
  • Confort sporit

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *