Review-uri despre saltele de calitate

Spuma poliuretanica

Saltea Somnart Multilayer Supreme Confort – Review si Pareri personale

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Somnart Multilayer Supreme Confort este o saltea prevazuta cu un nivel de fermitate mediu spre ridicat, ce asigura un suport optim corpului pe tot parcursul noptii. Poate fi o alternativa de luat in calcul pentru persoane cu greutate de pana la 90 de kg.

Salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort este realizata din patru straturi si anume: o placa de baza PU foam de 15, un strat Smart foam de 3 cm, fiind o spuma ce imita foarte bine calitatile latexului, un strat de Memory Air Foam de 2 cm si un panou matlasat cu Memory Air Foam de 2 cm ce ofera un plus de confort. Gratie celor patru staturi, indiferent de pozitia preferata de dormit – pe spate, pe burta sua pe lateral, te vei putea odihni foarte bine.

Husa produsului este matlasata cu Memory Air Foam oferind un plus de confort, in timp ce sistemul Airmesh 3D Air permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei, eliminand astfel umezeala acumulata in timpul somnului. Astfel, mucegaiul si bacteriile nu vor avea sansa sa se dezvolte in interiorul sau. In plus, husa se poate detasa foarte usor, putand fi spalata, ulterior, in masina de spalat rufe la temperatura de 40 de grade Celsius.

Fiindca salteaua Somnart Multilayer Supreme Confort este expediata in forma rulata si vidata, va trebui ca dupa despachetare sa asteptati minim 24 de ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a o folosi. Atentie la instrumentele cu care taiati ambalajul pentru a nu degrada produsul.

Acest model il gasim in mai multe variante de dimensiuni si anume: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, respectiv 180 x 200 cm. In plus, daca achizitionati varianta 90 x 200 cm, primiti gratuit o lenjerie de pat pentru o persoana, iar la dimensiuni mai mari primiti o lenjerie pentru doua persoane.

Concluzii si Pareri

Somnart Multilayer Supreme Confort este o saltea care se comporta destul de bine in timp, oferind tot confortul de care aveti nevoie. Clientii actuali sunt foarte incantati de ea si sustin ca le-a depasit asteptarile. Se odihnesc extrem de bine, ba chiar durerile de spate s-au ameliorat treptat. In plus, apreciaza faptul ca pot detasa husa si o pot igieniza corespunzator. Din punctul lor de vedere, a fost o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Somnart Multilayer Supreme Confort

9.6

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Confort

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • 4 straturi
  • Airmesh 3D
  • Husa detasabila si lavabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *