Review-uri despre saltele de calitate

Toppere

Topper Ted Aloe Memo Flex, 140×200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Ted Aloe Memo Flex, 140×200 cm

Ted Aloe Memo Flex este un topper foarte practic care asgiure conditiile optime pentru un somn linistit si foarte relaxant. Atunci cand salteaua nu ti se pare suficient de confortabila sau vechea saltea a inceput sa devina din ce in ce mai inconfortabila, insa nu vrei sau nu esti pregatit sa faci investitii prea mari, poti apela la un topper.

Un topper poate fi alternativa cea mai putin costisitoare, pentru a readuce confortul saltelei tale.

TED reprezinta unul dintre cei mai populari producatori de saltele, paturi, dormitoare si sisteme de dormit. Acesta are o experienta destul de vasta in domeniu, de mai bine de 20 de ani. Acestia se pot lauda cu un portofoliu destul de diversificat, insa, in momentul de fata, ne intereseaza acest  model de topper.

Topper-ul Ted Aloe Memo Flex este prevazut cu spuma cu memorie, adaptandu-se destul de bine formelor corpului tau. Husa acestuia este realizata din poliester. Pentru intretinerea produsului este suficienta aerisirea sa periodica si se interzice utilizarea acestuia in spatii umede sau chiar depozitarea sa.

Grosimea topper-ului este de 5 cm, iar dimensiunile acestuia sunt de 140 x 200 cm.

Concluzii si Pareri

Ted Aloe Memo Flex este un topper rezonabil, pe care nu il consider chiar varf de gama, insa din punctul meu de vedere face in mare parte ceea ce pretinde. Clientii au declarat ca acest produs le-a imbunatatit calitatea somnului, iar diferenta au putut sa o resimta chiar dupa prima noapte dupa ce s-au odihnit pe acest topper. Considera raportul calitate/pret rezonabil, iar aici poti verifica oferta de pret actuala.

Review pe scurt: Ted Aloe Memo Flex, 140x200 cm

9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Confort

9.0/10

Fiabilitate

9.1/10

Pro

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Usor de intretinut
  • Confortabil

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *