Review-uri despre saltele de calitate

Ortopedice

Saltea superortopedica, Concept, Luna Review si Pareri pertinente

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Home Deals la eMAG!

 

0
(0)

Concept Luna este o saltea superortopedica ieftina, dar confortabila, ce pune la dispozitia utilizatorului un nivel de fermitate mediu, asigurand o buna sustinere inclusiv celor care se confrunta cu diverse probleme la nivelul spatelui. Totodata, este potrivita pentru persoane a caror greutate nu depaseste 105 kg.

Salteaua superortopedica Concept Luna este fabricata din spuma poliuretanica cu densitate mare, oferind un nivel de fermitate mediu spre mare, oferind un raport excelent intre gradul de elasticitate si cel de rigitate. Este confortabila pentru orice pozitie de somn si se adapteaza la greutatea si forma corpului. Ofera o pozitie corecta coloanei vertebrale si amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului. In acest fel, musculatura se poate relaxa, timp in care circulatia sangelui este imbunatatita.

Husa acesteia este fabricata din material tip jakart cce ofera o buna rezistenta si contribuie la nivelul de confort. De asemenea, ofera protectie impotriva alergiilor, bacteriilor si acarienilor, prezentand efect antistatic.

Intretinerea ei este foarte simpla, fiind nevoie doar sa o aspirati si sa o aerisiti periodic. Nu folositi produse chimice de curatare caci ati putea deteriora-o ireversibil.

Concept Luna este un produs fabricat in Romania care este expediat in forma rulata si vidata. Astfel, dupa despachetare va trebui sa asteptati circa 72 de ore pentru a isi putea reveni la forma initiala si sa poata fi utilizata. Fiti atenti la obiectele cu care desfaceti folia de protectie, nu folositi foarfece sau alte obiecte taioase fiindca exista riscul sa deteriorati si produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 15 cm si este disponibila intr-o gama destul de variata de dimensiuni fie pentru paturi single, fie pentru cele matrimoniale. De asemenea, vine la pachet cu o garantie de 24 de luni.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Salteaua superortopedica Concept Luna este un model confortabil, ieftin si usor de intretinut, putand fi o optiune de luat in calcul. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca pentru nevoile sale a fost o alegere potrivita. Se odihnesc bine pe ea, sustine eficient corpul si este usor de intretinut. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Concept Luna

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Confort

9.5/10

Rezistenta

9.3/10

Pro

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Proprietati ortopedice
  • Usor de intetinut
  • Disponibila intr-o gama variata de dimensiuni

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *