Review-uri despre saltele de calitate

Arcuri individuale

Saltea Confort Pocket 7 Zone Previ, 160 x 200 cm

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Review Confort Pocket 7 Zone Previ, 160 x 200 cm

Confort Pocket 7 Zone Previ reprezinta un model de saltea foarte confortabila si interesanta, capabila sa asigure o sustinere corecta a corpului. Pentru ca multe persoane s-au plans de dureri de spate, au vrut sa testeze si aceasta saltea. Au ramas placut surprins, insa va invitam sa aflati mai multe lucruri utile in continuare.

Salteaua Confort Pocket 7 Zone Previ este prevazuta cu arcuri individuale, amplasate intr-un sac, fiind astfel independente unele de celelalte. Astfel, rezulta un efect ergonomic, fara compresie.

Dispune de 7 zone diferite de portanta, iar interesant este faptul ca se adapteaza in totalitate la orice fel de miscare a corpului pe care o executi in timpul noptii. Astfel, este asigurat un suport anatomic potrivit al corpului, pentru ca musculatura sa fie relaxata pe toata durata somnului.

In acest model de saltea, se regasesc aproximativ 800 de arculete.

Confort Pocket 7 Zone Previ este alcatuita din trei straturi. Primul strat este realizat din poliuretan care nu se deformeaza, avand o grosime de 4 cm, cel de-al doilea strat este compus din arculete pocket 7 zone cu portanta de 14 cm, iar ultimul strat este realizat din poliuretan care, din nou, nu se deformeaza, avand aceeasi grosime de 4 cm.

Salteaua este matlasata cu poliuretan si fibra anti-alergica, iar prin banda 3D, se asigura o ventilare optima.

Tesatura de acoperire este realizata din material strech tip Aloe vera, fiind tratata impotriva acarimenilor si altor microorganisme.

In principiu, duritatea saltelei este una medie si te poti odihni foarte bine pe ea.

Dimensiunile acesteia sunt de 160 x 200 cm. Greutatea maxima recomandata de persoana este de 120 kg.

Concluzii si pareri

Confort Pocket 7 Zone Previ este o saltea foarte buna, pe care o recomandam cu incredere. Din punctul meu de vedere, este foarte confortabila si asigura un somn linistit.

Clientii au confirmat aceste aspecte si sustin ca intr-adevar se odihnesc foarte bine, iar diferenta intre aceasta saltea si cea vechea este enorma. In plus, considera raportul calitate/pret excelent, iar pentru o oferta de pret avantajoasa, te invitam sa intri aici.

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Confort

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • confortabila
  • anti-alergica
  • pret rezonabil

Contra

  • nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *