Review-uri despre saltele de calitate

Memorie

Saltea Dormeo Fresh Prima II 80×200 – Review si Sfaturi utile

Oferte actuale de la magazine renumite:

Profita de ofertele Crazy Seazon la eMAG!

 

Dormeo Fresh Prima II reprezinta o varianta de saltea de luat in calcul, alcatuita din spuma cu memorie, ce ofera un nivel de fermitate mediu. Are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 120 de kg de persoana, asigurand o buna rezistenta in timp. Poate ati observat diferenta de pret intre aceasta si altele modele, insa va asigur ca este una justificata.

Salteaua Dormeo Fresh Prima II detine trei zone de confort, oferind un suport optim corpului. Detine o grosime de 18 cm, din care 16 cm sunt destinati nucleului, iar 2 cm spumei cu memorie. Detine un nivel de duritate mediu, permitand corpului sa se relaxeze complet. Cele doua straturi de spuma Ecocell sunt respnsabile pentru confortul sporit, adaptandu-se in functie de formele corpului. Mai mult decat atat, miscarile partenerului in timpul somnului nu se propaga si nu veti mai fi perturbati de acestia.

In acelasi timp, salteaua prezinta tratament Re-Vitalize cu ioni negativi, ajutand la refacerea mai rapida a energiei din corp, oferind o senzatie de relaxare si revitarizare a intregului organism. In plus, detine proprietati antibacteriene, antimicrobiene, dar si impotriva mirosurilor nedorite.

Husa saltelei se poate detasa extrem de simplu, astfel ca ulterior va putea fi spalata in masina de rufe la temperatura de 40 de grade Celsius. Periodic, este necesara intoarcerea saltelei de pe o parte pe cealalta. In acest sens, pentru a fi mai simplu, salteaua a fost echipata cu manere speciale.

Pentru ca vine in forma rulata si vidata, va trebui sa astepti pana la 6 ore pentru a reveni la forma initiala si pentru a putea fi folosita.

Dimensiunile acesteia sunt de 80 cm latime si 200 cm lungime.

VEZI OFERTA DE AZI!

Concluzii si Pareri

Dormeo Fresh Prima II este o saltea buna, pe care o poti achizitiona cu incredere fiindca ofera tot confortul de care ai nevoie. Clientii sunt multumiti de ea si declara ca se odihnesc foarte bine pe ea, iar dimineata se trezesc mai relaxati. A reprezentat un plus in perceptia lor faptul ca husa se poate detasa. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Dormeo Fresh Prima II 80x200 cm

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Confort

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Pro

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 zone de confort
  • Tratament Re-Vitalize
  • Foarte confortabila

Contra

  • Nu au fost identificate

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *